Το HAARP ξεκίνησε το μεγαλύτερο σύνολο πειραμάτων του

7 Νοέ 2022

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για το HAARP και όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι χαρμόσυνα, είναι τα γνωστά… χααρπόσυνα!
Στις 17 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε ότι 13 πειράματα για 10 ημέρες επιστήμης θα ξεκινούσαν την επομένη στο High-frequency Active Auroral Research Program, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks λειτουργεί τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται κοντά στην Γκακόνα.

Ο αριθμός των πειραμάτων είναι ο υψηλότερος μέχρι στιγμής για μια πενταετή 9, 3 εκατομμυρίων δολαρίων επιχορήγηση  που χορηγήθηκε πέρυσι από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών για την ίδρυση του Subauroral Geophysical Observatory στο HAARP. Σκοπός του παρατηρητηρίου – υποτίθεται – είναι η εξερεύνηση της ανώτερης ατμόσφαιρας της Γης και του γεωδιαστημικού περιβάλλοντος.

«Η ερευνητική εκστρατεία του Οκτωβρίου είναι η μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη μέχρι σήμερα, με ερευνητές και επιστήμονες πολίτες που συνεργάζονται από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Jessica Matthews, υπεύθυνη προγράμματος του HAARP.

Μεταξύ των πειραμάτων είναι το Moon Bounce, μια κοινή επιχείρηση του JPL, του Owens Valley Radio Observatory στην Καλιφόρνια και του University of New Mexico Long Wavelength Array.

Σκοπός είναι να δοκιμαστεί ο συντονισμός των τριών εγκαταστάσεων για την τελική μελέτη αστεροειδών κοντά στη Γη, ειδικά εκείνων που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τη Γη. Η γνώση της σύνθεσης ενός αστεροειδούς μπορεί να επηρεάσει τον τύπο άμυνας που θα χρησιμοποιηθεί.

Το πείραμα αποτελείται από τη μετάδοση ενός σήματος από το HAARP στο φεγγάρι και τη λήψη του ανακλώμενου σήματος στις τοποθεσίες της Καλιφόρνια και του Νέου Μεξικού.

Οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να μάθουν τι προκαλεί το ασυνήθιστο πολικό φως που είναι γνωστό ως ενίσχυση της ταχύτητας ισχυρής θερμικής εκπομπής ή STEVE. Αυτό το φως, το οποίο είναι κυρίως λευκό ή μωβ χρώμα, εμφανίζεται σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη από το σέλας. Οι περισσότεροι επιστήμονες που μελετούν το σέλας πιστεύουν ότι ένα STEVE εμφανίζεται από έναν μηχανισμό διαφορετικό από αυτό που δημιουργεί το σέλας.

Το πείραμα του Δία, που διευθύνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής Τζονς Χόπκινς, στοχεύει να αποδείξει μια μέθοδο παρατήρησης των πλανητικών ιονόσφαιρων χρησιμοποιώντας ραδιοπομπούς με βάση τη Γη.

Οι επιστήμονες έχουν λίγες πληροφορίες για τις ιονόσφαιρες πλανητών εκτός της Γης, αλλά πιστεύουν ότι είναι πλούσιοι σε πληροφορίες. Στη γη, η ιονόσφαιρα είναι ένα μέρος εντός της ανώτερης ατμόσφαιρας, που εκτείνεται στη διεπαφή με το διάστημα, που είναι γεμάτο με σωματίδια που φορτίζονται ηλεκτρικά από την αλληλεπίδραση με την ενέργεια του ήλιου.

Το πείραμα θα στείλει μια δέσμη στον Δία, που βρίσκεται σήμερα περίπου 372 εκατομμύρια μίλια από τη Γη, και θα την αναπηδήσει από την ιονόσφαιρα του γιγάντιου πλανήτη με την ελπίδα ότι θα παραληφθεί στην τοποθεσία του Νέου Μεξικού.

Το πείραμα θα επεκτείνει την ικανότητα μετάδοσης του HAARP, το οποίο μπορεί να παράγει έως και 3,6 μεγαβάτ ισχύος, στο μέγιστο. Θα δοκιμάσει επίσης την ικανότητα λήψης της τοποθεσίας του Νέου Μεξικού, η οποία αποτελείται από 512 κεραίες.

Η Πολεμική Αεροπορία αρχικά ανέπτυξε και κατείχε το HAARP, αλλά μεταβίβασε τα ερευνητικά όργανα στην UAF τον Αύγουστο του 2015. Η UAF εκμεταλλεύεται την τοποθεσία βάσει συμφωνίας με την Πολεμική Αεροπορία.

Το Poker Flat Research Range, που βρίσκεται στο Mile 30 Steese Highway, θα συμμετάσχει σε τρία από τα πειράματα. Το Γεωφυσικό Ινστιτούτο UAF κατέχει το Poker Flat και το εκμεταλλεύεται στο πλαίσιο σύμβασης με το Wallops Flight Facility της NASA, το οποίο αποτελεί μέρος του Goddard Space Flight Center.

Οι πιλότοι που πετούν στην περιοχή Gulkana κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας για λεπτομέρειες προσωρινού περιορισμού πτήσεων

Τώρα αν εσείς πιστεύετε ότι όλα αυτά τα “αγαθά” προγράμματα είναι απλώς ερευνητικά και καμία σχέση δεν έχουν με την αμερικάνικη Άμυνα, την χειραγώγηση καιρού και τεκτονικών πλακών και άλλα, καλά κάνετε. Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει.

Αλλά αν πιστεύετε ότι όλα αυτά τα «πειράματα», όπως και παλαιότερα οι πυρηνικές δοκιμές, δεν έχουν αντίκτυπο στο κλίμα και το περιβάλλον, και δεν τα επηρεάζουν θερμαίνοντας ξανά και ξανά την ιονόσφαιρα και τσακίζοντας τα μαγνητικά πεδία που περιβάλλουν και προστατεύουν τον πλανήτη μας, λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι άγνοια, άρνηση, κι απάθεια.

Το HAARP ξεκίνησε το μεγαλύτερο σύνολο πειραμάτων του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εαυτός

Το αντίδοτο

Το HAARP ξεκίνησε το μεγαλύτερο σύνολο πειραμάτων του

Κλιματική και άλλες κρίσεις – Πανανθρώπινη Υποκρισία

Εαυτός

Το αντίδοτο

Το HAARP ξεκίνησε το μεγαλύτερο σύνολο πειραμάτων του

Κλιματική και άλλες κρίσεις – Πανανθρώπινη Υποκρισία

Ένας πολιτισμός που στη βάση του σχεδιασμού του δεν έχει θέσει ξεκάθαρα και πάνω απ όλα την αξία της ζωής, είναι καταδικασμένος να παρακμάζει μέχρι τον πλήρη αφανισμό του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© , ReValuetion