Skip to main content

Πόσο ακόμα αντέχεις?

8 Μαρ 2022

Πόσες ακόμα τεχνητές οικονομικές κρίσεις, σχεδιασμένες από τους γνωστούς λίγους, πόσα ακόμα μνημόνια, πόση λιτότητα και φτώχια θέλεις να βιώσεις στο πετσί σου, για να καταλάβεις επιτέλους ότι το Οικονομικό μοντέλο που χρησιμοποιούμε αιώνες τώρα, είναι πλέον επικίνδυνο για τη ζωή, παρωχημένο, δυσλειτουργικό και αδιέξοδο?

Πόσα ακόμα πολιτικά σκάνδαλα, διαπλοκές και διαφθορά, πόση πολιτική υποκρισία και εξουσιομανία θέλεις ακόμα να δεις μπροστά σου, για να καταλάβεις καλά ότι οι πολιτικοί δεν υπάρχουν στη ζωή σου για να δίνουν λύσεις στα σοβαρά προβλήματά σου, είναι μονάχα προνομιούχες άθλιες μαριονέτες για να τα συντηρούν και τα νήματα τα χειρίζεται η παγκόσμια πλουτοκρατία?

Πόσα ακόμα σκάνδαλα των αυτόκλητων απεσταλμένων του θεού θέλεις να δεις, πόσες αποτρόπαιες υποθέσεις παιδεραστίας και αισχροκέρδειας, πόσους αγιασμούς και ευλογίες φονικών όπλων για ανόητους πολέμους, πόση χειραγώγηση κι εκφοβισμό, για να καταλάβεις τον πραγματικό ρόλο των οργανωμένων θρησκειών, να αντιληφθείς ότι οι υγιείς βαθιές υπαρξιακές σου αναζητήσεις και ανάγκες, η λαχτάρα σου να μάθεις την αλήθεια της ζωής, δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά τα αισχρά μαντριά καθοδήγησης?

Τι άλλο θες να δεις για να καταλάβεις ότι κουμάντο στον κόσμο μας κάνουν μόνο οι λιγοστοί πολυεκατομμυριούχοι και οι κολοσσιαίες εταιρείες τους, ότι αυτό το 1% ελέγχει και κατευθύνει στεγνά και απροκάλυπτα πλέον όλες τις κυβερνήσεις, τους παγκόσμιους οργανισμούς, τα ΜΜΕ, το παγκόσμιο εμπορικό σύστημα και πάνω απ’ όλα τη σύγχρονη πολύ υψηλή τεχνολογία για ευνόητους λόγους?

Τι άλλο θες να δεις για να συνειδητοποιήσεις ότι η μετάβαση στην κοινωνία που έχουν σχεδιάσει, για μας χωρίς εμάς, θα συνοδεύεται μέχρι την επίτευξη των στόχων τους από πανδημίες, οικονομικές κρίσεις και πολέμους?

Η Πολιτική, το Εμπόριο, οι Θρησκείες, η Τεχνολογία και όλες οι συγγενικές κοινωνικές δομές και φορείς βρίσκονται στα χέρια και τα ιδιοτελή συμφέροντα μεταλλαγμένων ανθρωποειδών, που ανάμεσα στη ζωή και την εξουσία έχουν διαλέξει την εξουσία. Και είναι διπλά επικίνδυνοι όταν ελέγχουν και κατέχουν όλες τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες.

Για να βγεις από τη σκοτεινιά που έχουν στήσει πρέπει να γίνεις μέρος της λύσης, να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες και την ουσία σου, να ανακαλύψεις από που έρχεται το φως και να κατευθυνθείς προς αυτό με όλο σου το είναι.

Κάποιοι σου παρουσιάζουν τον παραλογισμό και το χάος σαν κανονικότητες, θέλουν να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από τον κόσμο που σου παρουσιάζουν,  κρύβουν το φως από τα μάτια σου…μα το φως υπάρχει… και η ώρα είναι τώρα!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ